Котеджне містечко "Затишне"

24.07.2020

На сьогоднішній час все більше людей віддають перевагу котеджам.

Котедж може стати прекрасним придбанням для кожної людини, адже власність такої нерухомості приносить лише радість і вигоду. Розглянемо більш детальніше переваги котеджа:

По-перше – це не тільки будинок з земельною ділянкою, а й  прекрасне місце для проживання, відпочинку  й дозвілля. В чому різниця між квартирою? У вас  немає знизу та зверху сусідів, яким завжди заважає гучна музика чи ваші друзі. Також можна пожарити шашлики на задньому подвір'ї або позасмагати на лежаку.

По-друге – на земельній ділянці ви можете вирощувати продукти харчування. Можна займатися садівництвом в невеликій кількості. Погодьтесь, приємно нагодувати дитину полуницею з власної грядки чи додати до салату свіжу петрушку чи кріп.

По-третє – проводячи час в котеджі ви будете відпочивати не тільки тілом, а й душею. Котеджі знаходяться в тихому благодатному місці, тому ви можете забути про міську метушню і насолодитися тишою і затишком.

Ще одна перевага – це власна парковка з просторим гаражем. Зазвичай людина, проживаюча в квартирах, стикається з такою проблемою, питання парковки являється одним із актуальних. На жаль, більшість автолюбителів буквально щодня стикаються з проблемою парковки власного авто. В КМ Затишне і ця проблема вирішена – закрита територія, власне паркомісце та просторий гараж. Завдяки цьому вам не доведеться переживати за збереженість автомобіля. Гараж в котеджі дозволить повністтю розслабитися та насолоджуватись часом, проведеним в колі близьких.

Контакти: 096 303 31 31

Поділитись публикацією