ЖК "СОФІЯ"

23.07.2020

1. РОЗТАШУВАННЯ

ЖК «Софія» в с. Агрономічне Вінницького району по вулиці Мічуріна знаходиться в трьох з половиною кілометрах від Вінниці. Швидко добратись й при цьому достатньо аби втекти від загазованого міста. Будівля потопає в зелені, що дає відчуття заміського простору!

 2. КОМФОРТНЕ ПЛАНУВАННЯ
Можна обрати одно-, дво- чи трикімнатне помешкання, при цьому кожний варіант включатиме простору кухню і набір сучасних елементів простору.

 3. ЗДАНІ СЕКЦІЇ
У ЖК «Софія» вже 7 секцій введено в експлуатацію. Тому Ви маєте реальну можливість придбати готове житло та приступати до облаштування вашої оселі!

 4. РОЗУМНА ЦІНА
Ми поважаємо правильний вибір наших майбутніх мешканців та пропонуємо перевірений баланс - «ціна - якість».

 5. ВИСОКА ЯКІСТЬ БУДІВНИЦТВА
«Софія» - це продумана до дрібниць функціональність, якість виконання робіт, сучасні матеріали й технології, ліфти іноземного виробника. Наявність у квартирах усіх необхідних комунікацій (вода, каналізація, індивідуальне опалення, електрика).

 5. ВЛАСНА ІНФРАСТРУКТУРА
Спортивні й дитячі майданчики, місця для відпочинку, зони паркування, пішохідні доріжки, зелені насадження, комерційні приміщення для обслуговування мешканців житлового комплексу.

 6. НАДІЙНИЙ ЗАБУДОВНИК
Будівельна компанія «АЛЬФА DEVELOPMENT» на ринку нерухомості з 2016 року. Мета компанії створення нового сучасного житла, використовуючи новітні технології будівництва.

Контакти: 098 200 88 22, 063 200 88 22

Поділитись публикацією